Šahovski turnir uz Dan Mjesnog odbora Draga

Pobjednica Silvija Vulinović

Dani Mjesnog odbora Draga obilježeni su i ove godine nizom sportskih i kulturnih manifestacija, a već tradicionalno u organizaciji Vijeća Mjesnog odbora Draga i šahovskog kluba „Draga“, u srijedu 12. lipnja, održan je vrlo jak kadetski šahovski turnir uz učešće ponajboljih Hrvatskih kadeta i kadetkinja iz Krka, Dražica, Kraljevice i Rijeke. Nakon vrlo uzbudljivih borbi u apsolutnoj konkurenciji slavila Silvija Vulinović ispred Jelene Dašić i Daria Dude.  

 

Nagrađeni učesnici i učesnice

Kako su se posebno nagrađivale djevojke, a posebno dečki pobjednički pehar kod djevojaka podigla je Silvija Vulinović, pehar doprvaka pripao je Jeleni Dašić, a za treće mjesto Agati Vujić. Kod dječaka slavio je Dario Duda ispred brata Daniela Dude. Peharom je nagrađena i najuspješnija djevojka u kategoriji do 13 godina Katarina Bogdanić.  

Bila je to, gotovo za sve učesnike, jedna od posljednjih provjera prije odlaska na kadetsko prvenstvo države koje se ove godine održava u Splitu od 20.-26. lipnja. Učesnike su pozdravili i nagrade podijelili predsjednik članovi  VMO Draga Hrvoje Slavić i Vesna Pogorilić te predsjednik ŠK Draga Ivan Mandekić, dok se za regularnost natjecanja brinuo sudac Bojan Birk. Natjecanje je bilo uzorno organizirano, a po završetku Vijeće mjesnog odbora Draga počastilo je sve natjecatelji picom i sokovima. 

 

Konačni poredak:
Vulinović Silvija 4, Dašić Jelena 3.5, Duda Dario 3.5, Vujić Agata 3, Duda Daniel 2.5, Bogdanić Katarina 2.5, Bogdanić Antonela 2, Dašić Lana 2, Šamanić Lorena 1.5, Vujić Viktorija 0.5

Comments are closed.