Kadetski turnir 2006.

Kadetsko prvenstvo Općine Punat 2006.

Pod pokroviteljstvom Općine Punat, a u organizaciji ŠK “Draga” iz Rijeke, u prekrasnom ambijentu terase restorana “Kostarika”, održano je drugo otvoreno kadetsko prvenstvo Općine Punat. 30 malih šahista vodilo je zanimljive borbe, a u ukupnom poretku pobjednički pehar na kraju je podigao Mihovil Dubrović iz Rijeke. Izvrsno drugo mjesto osvojila je Lora Kukić iz Omišlja a time i pehar za najbolju djevojku u sveukupnom poretku. Posebno su podijeljene medalje kadetima i kadetkinjama, pa je kod dječaka slavio Gabriel Dubrović iz Rijeke, drugi je bio Patrik Šamanić iz Rijeke, a treći Marko Katunar iz Vrbnika. Kod djevojčica zlatom se okitila Karmen Mrakovčić iz Punta, druga je bila Lorena Šamanić iz Rijeke, a treća njezina sestra Verena Šamanić.

Nagrade je pobjednicima uručili su načelnik Općine Punat g. Mladen Juranić i predsjednik ŠSPGŽ Ivan Mandekić. Načelnik Juranić tom je prigodom izrazio zadovoljstvo što se ova manifestacija već drugu godinu zaredom održava u Puntu. Zahvalio je natjecateljima, roditeljima i trenerima na sudjelovanju i naglasio je da će Općina Punat i dalje podržavati ovu lijepu šahovsku aktivnost, te izrazio želju da ovaj turnir postane tradicionalan.

Konačni poredak: Mihovil Dubrović 4.5, Lora Kukić, Gabriel Dubrović, Patrik Šamanić, Marko Katunar, Marin Matijašić 4, Karmen Mrakovčić, Lorena Šamanić, David Katunar, Verena Šamanić, Luka Turčić, Denis Volarić, Matej Božić, Ivan Buić 3, Anita Mrakovčić 2.5, Rafael Dubrović, Silvio Šimunić, Ivan Navratil, Borna Dobrović, Matea Brzac, Denis Županac, Ivan Žmirić 2, Valentin Buić, Ivan Orlić, Emil Brusić, Matko Vezmar 1, Dino Cimerman i Anamarija Brusić 0,5.

Galerija slika:

%%wppa%%
%%album=30%%

Comments are closed.