Promocija 2008.

Bogata šahovska događanja na Puntu kulminirala su u subotu 9. kolovoza kada je uz zanimanje mnogobrojnih gostiju, Valentina Golubenko na Puntarskoj rivi odigrala simultanku sa polaznicima šahovske škole i mladim perspektivnim Krčkim šahistima. U nazočnosti Načelnika Općine punat Mladena Juranića, direktora TZ Punat Branka Karabaića, predsjednika Šahovskog Saveza PGŽ Ivana Mandekića, velemajstor Ognjena Cvitan, inače bivši omladinski prvak svijeta,  povukao je prve poteze na šahovskoj simultanci, a mlada velemajstorica dovršila je «posao» sa maksimalnim učinkom.  

 Osim same simultanke, mnogobrojni domaći i strani znatiželjnici imali su mnogo pitanja za Valentinu i Ognjena na koja su oni strpljivo odgovarali pa su mnogi komentirali kako je taj događaj nešto novo i zanimljivo u tim vrućim ljetnim danimana. Zasigurno još je važnije bilo
ushićenje djece koja su imali prigodu ne samo upoznati vrhunske šahiste već i odmjeriti snage sa njima što može biti veliki poticaj da upravo kraljevsku igru izaberu za svoju životnu preokupaciju.

Galeija slika: 
%%wppa%%
%%album=26%%

Comments are closed.