Teu Tomuliću “Anastasijin kup”

U sklopu šahovskih događanja „Anastasijino šahovsko ljeto“ u Puntu je odigran vrlo zanimljiv i kvalitetan tirnir za mlade 2. „Anastasijin kup“. Nastupio je 21 učesnik među kojima su bila mnoga renomirana kadetaska šahovska imena kao što su aktualni prvak države do 15 godina Sven Tica, aktualna viceprvakinja države do 11 godina Katarina Bogdanić, brončana do 15 godina Viktorija Vujić, bivši trostruki pravk države Teo Tomulić, što srebrni što brončani sa prijašnjih kadetskih prvenstava Mislav Monjac, Silvija Vulinović, Danijel Duda, Paula Kraljić, ali i mnogi drugi iz samog vrha Hrvatskog kadetskog šaha.

Nakon vrlo zanimljivih i neizvjesnih borbi, u apsolutnom poretku slavio je Teo Tomulić ispred iznenađujuće sjajnog drugog mjesta Silvije Vulinović, dok su se glavni favoriti Mislav Monjac i Sven Tica morali zadovoljiti trećim odnosno četvrtim mjestom. Kako su se izdvajali rezultati kod djevojaka zlato je pripalo Silviji Vulinović, srebro Lani Dašić, a bronca Viktoriji Vujić. Kod dečki zaltni je Teo Tomulić, srebrni Mislav Monjc i brončani Sven Tica.

 

Naravno nisu izostale niti nagrade u obliku vrijednih šahovskih CD-a šahovske kuće „Chessbase“. Nagrade je učesnicima uručili su načelnik Općine Punat Marinko Žic i Ivan Mandekić  predsjednik Šahovskog kluba Draga i predsjednik Šahovskog saveza PGŽ.

 

Konačni rezultati

 

%%wppa%% %%cover=50%%
%%wppa%% %%cover=49%%

Comments are closed.